Despre Dining Stories

Pe piața divertismentului bucureștean, la categoria up scale, sosește un nou concept culinar ce vă îndeamnă să vă adunați în jurul unei mese într-un cadru privat și exclusivist, alături de un număr limitat de iubitori de vinuri și mâncăruri fine.

Am numit conceptul Dining Stories deoarece propune o nouă emoție la ceas de seară întru răsfățul tuturor simțurilor, o emoție ce merită povestită de acum încolo.

Seara evenimentului va fi îmbogățită de prezența unui Chef Talentat ce vă va îmbia cu povestea preparatelor special create pentru această cină și cu mâncărurile sale rafinate, un adevărat spectacol de culori și arome.

Călătoria va fi condusă de Somelierul vostru Privat care, prin creativitatea sa, vă va revela secretele din spatele alegerii vinurilor fine din această seară și cum se potrivesc cu preparatele special gătite.

Dining Stories propune 5 preparate din ingrediente ale producătorilor locali, punând în evidență un meniu de sezon din conceptul farm to table, cu preparate românești reinterpretate spre fine dining cărora li se alătură 5 vinuri special alese să complimenteze tot ceea ce Chef a conceput.

Locația cinei a fost aleasă cu gândul să îmbie ineditul cu rafinamentul. Toata călătoria Dining Stories se va desfășura într-o încăpere privată atipică ce se situează la etajul 1 al unui hangar. Restul vă lăsăm pe voi să descoperiți la fața locului.

Scopul principal al acestui eveniment este crearea unei emoții puternice, trăirea unei provocări unice, nu doar culinare, ci și sociale. Oaspeții vor avea ocazia să interacționeze direct cu Chef și Somelierul lor privat.

Conceptul Dining Stories este o oportunitate unică pe piața românească de îmbogățire a experienței culinare, bahice și sociale a oaspeților.

Reclame